Categories

Fabricants

Ofertes

En aquest moment no hi ha productes en oferta.
Sistema de Pago Seguro

"Tiendabalanzas.es" és la botiga virtual de balances TECNOBAL

La nostra empresa:

TECNOBAL SL es consolida en el mercat després de 28 anys d'oferir servei als nostres clients i ara també al Vendrell (Tarragona) ESPANYA. Aquesta nova botiga on-line ens permetrà estar més a prop de tots vostès.

Va ser en 1.990 quan vam començar a reparar balances i bàscules electròniques sent aquesta la nostra única activitat. Al poc temps i amb l'experiència adquirida ampliem el sector i també reparábamos talladores, serres, picadores i altres aparells que tenien els nostres clients. Així els oferíem un Servei Integral més complet.

També recordem gratament la nostra etapa dels Contractes de Manteniment, els quals per una raonable quota anual, proporcionaven als nostres abonats totes les reparacions gratuïtes, un servei de manteniment trimestral gratuït i el S.A.T. Urgent. En 2h màxim s'acudia a la reparació amb aparell de substitució, per si fos necessari.

Molt aviat ia causa de la demanda dels nostres clients vam haver de incorporar la venda d'equips de pesatge i maquinària d'alimentació, ja que quan la reparació era costosa o l'aparell molt antic, preferien substituir-i comprar-nou.

Les estàvem oferint un servei integral i quan compraven maquinària nova els podíem perdre com a clients ja que apareixia una altra Empresa que a més de vendre també efectuava reparacions.

 I així amb els anys, la nostra principal activitat és la comercialització de Balances, Bàscules, Equips de pesatge industrial, Maquinària d'Alimentació & Hostaleria.

Va ser l'any 2.003 quan vam publicar a internet la nostra primera web només informativa, des de la qual es podien consultar preus i característiques dels nostres productes però no comprar.

Ha estat en l'any 2.010 quan vam inaugurar la web de comerç on line per arribar a totes les Empreses, Comerços i Particulars d'Espanya, Europa i els EUA. Per a tots els nostres productes disposem de Servei Tècnic Postvenda.

 

A Tiendabalanzas.es trobarà una selecció de la millor maquinària d'hostaleria, maquinària d'alimentació, sistemes de cobrament, sistemes d'etiquetatge, pesatge industrial, balances comercials, compta peces, bàscules industrials, balances analítiques, de laboratori i de precisió. Així com accessoris i complements per al seu comerç.

Permanentment estem buscant i afegint el millor dels nous productes que van apareixent al mercat. La innovació i actualització de la nostra botiga és fonamental per poder oferir un servei de qualitat.

Els nostres articles han estat seleccionats acuradament d'entre els més prestigiosos fabricants per oferir-li el millor de cadascú. Per a tots ells disposem de Servei Tècnic de Reparacions i la garantia és la que indica el fabricant en cada cas. MÍNIM UN ANY.Compri el producte que realment necessita i s'adapta al seu negoci. Si té dubtes contacteu per telèfon o envieu un mail i el nostre personal tècnic-comercial l'assessorarà sobre la maquinaria idònia segons les seves necessitats abans d'efectuar la seva comanda.

La nostra intenció ha estat crear la més completa botiga on-line de pesatge comercial i industrial, maquinària d'hostaleria i alimentació del mercat nacional i creiem que ho hem aconseguit, perquè puguin trobar tota la maquinària, fins a la menys habitual. Som conscients que molts dels articles exposats a la nostra web, no s'adquireixen per botiga on-line, cal veure'ls, sol·licitar-los amb opcions o accessoris i cal el tracte directe amb un tècnic comercial. Nosaltres els tenim exposats perquè coneguin que disposem d'ells. I el més important, amb el PREU.